TJ Slavoj Plzeň

Vzpírání

A. K. Žižka
2021 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | starší historie | videa

Vedení oddílu:
předseda: Mgr. Michal Šváb - svab.masna@seznam.cz
1. místopředseda: JUDr. Jan Špeta
2. místopředseda: Ing. Pavel Kuděj
ekonom: Doc. Dr. Ing. Jiří Flajtingr
šéftrenér: Milan Matějovský

šéfmasér: Bohdan Dolenský

kontakty:
šéftrenér: Milan Matějovský - tel.: 737 591 812
trenér žen a juniorek: Jan Balogh - tel: 604 249 177
instagram: weightlifting_slavojplzen1899

Dobřanské pivo Bronco 7 Trampota MVM Metal




















Vzpěrači skvěle reprezentovali Plzeň a Slavoj


Na Mistrovství České Republiky mužů konaném o víkendu 4. a 5. 10. v Praze jsme opět uspěli.Jan Gruszka obsadil ve váhové kategorii do 109 kg bronzovou medaili. Jan Brichta při svém prvním startu obsadil s osobním rekordem 5. místo v nejnabitější váze do 81 kg.




Vzpěrači přivezli 6 medailí


Medailové žně měli naši vzpěrači na MČR Masters v severočeském Meziboří. Do Plzně přivezli tři tituly, dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili. Výsledek navíc okořenili českými rekordy. V říjnu naše borce čekají ligové boje ve druhé a třetí lize, přičemž junioři nastoupí v lize juniorů na domácí půdě.




Akademické mistrovství ČR


Naši mladí vzpěrači Dominik Sládek a Martin Červený se pod vedením zkušeného Milana Matějovského zúčastnili ve dnech 28. a 29. 8. Akademického Mistrovství České republiky v Brně. Více informací o Akademickém Mistrovství ČR a výsledky najdete zde.




Junioři na lize v Teplicích


V ligovém týmu chyběli Rybáček jun., Vaněk a Jireš. Výborně je nahradili nováčci Šváb jun., Lučan jun. a Nový, kteří doplnili Lhotáka, Hajšmana a Kanaloše. Pod vedením triumvirátu trenérů Matějovského, Lučana a Švába výborně reprezentovali Slavoj Plzeň a ze soutěže si přivezli os. rekordy.




Vzpěrači pozvolna stírají prach z činek...


Po dlouhé covidové pauze nastal konečně návrat k tréninkovému - byť stále omezenému - režimu mezi prvními uvítali naši vzpěrači / vzpěračky.
Sice bez možnosti osprchovat se v místě, ale s úsměvem na rtech, který lze tušit i za zakrytými ústy.




Junioři v Sokolově


Junioři vzpěračského oddílu zahájili vynikajícím způsobem novou ligovou sezónu v Sokolově. Tým ve složení Vaněk, Lhoták, Jireš, Kanaloš a Hajšman bojoval v soutěži pod vedením trenérů Lučana, Vejvody a Matějovského. Další kolo závodníky čeká v březnu v Teplicích.



zpět na hlavní stránku